Mest spontane handlingen noensinne

På tirsdag gjorde jeg en ekstem spontan avtale med en kompis. Vi avtalte at jeg skulle komme innom tatoveringsstudioet han jobber på for å se på skisse til tatovering. Kom til studio på onsdag etter tentamen - og da han var ferdig med skissetegningen lurte han på når jeg ville ta den og da han sa han hadde tid den dagen, så hoppet jeg bare idet og tenkte "fuck it." og tok tatoveringen. 

Det sies at ribbena er det verste stedet å tattovere, og siden det er min første tatovering kan jeg ikke si noe i mot det - men vondt.. det var det deffinitivt. Var mange ganger jeg måtte lage noen lyder, bite tenna sammen og knipe igjen øya. Heldigvis hadde jeg med en flink gutt til å holde meg i hånda i tre kvarter. 

Jeg syntes det kilte, var godt, vondt og spennende samtidig, og det som funket veldig bra var å tenke på noe annet og puste godt. Dette er så absolutt ikke min siste tatovering. Gleder meg til å ta flere :-) Dette er seriøst det mest spontane jeg noen gang har gjort i løpet av mine 17 år. 

" In order to succeed you must first believe that you can "

Hva syns du? Har du tatovering?

4 kommentarer

jennyanderseen

26.04.2012 kl.19:23

RÅTT!!! ååh, jeg har så lyst på tatovering der! syns det er så fint, du er så heldig! :D den var drit fin :D

wordsofcaroline

26.04.2012 kl.19:24

woooow! digga den :D sykt fett gjort :)

emil & oss <3

26.04.2012 kl.20:06

Utrolig kul var den!! :D

SaraCrohnsAlexandra

26.05.2012 kl.17:19

den er kjempe fin! :D

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits