OUTFIT: wedges og pels vest

God morgen kjære lesere. Har en utrolig god start på morgningen idag. Begynte ikke å arbeide med tentamen før klokken 10:00, så fikk sovet en del ekstra. Noe som gjorde svært godt ! Idag er det øving på selve skuespillet vi skal ha. og få alt til å komme naturlig og utenatt. 

Jeg kjenner jeg begynner å grue meg litt til fremføringen, men har en følelse av at det kommer til å gå bra samtidig. Partneren min og jeg har ikke fremføringen før i 12 tiden i morgen, så da får øvd masse og sovet litt lenger. Skal være statist for en annen gruppe i klassen klokken 09:00 i morgen, litt kjipt - men glad for at jeg kan hjelpe de! For å gni litt mer salt i sårene deres så har vi i tillegg fri på torsdag og slutter tidlig på fredag- for en herlig uke !  

Her har dere dagens antrekk - likte det egentlig ganske godt selv:  

Hva syns du? :-)

4 kommentarer

Christina

24.04.2012 kl.12:15

Stilig :)

I d a C h a r l o t t e ~

24.04.2012 kl.14:58

Fint (:

Nadia, mamma'n til Liam

24.04.2012 kl.15:05

Du er så fin! Kjenner jeg blir helt grønn av misunnelse :p Hehe :)

Teresa Nguyen

24.04.2012 kl.19:39

utrolig fint!

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits