Let's buy happiness

For noen dager siden kom mamma hjem fra en liten helgetur til Amstersdam med jobben sin. Så klart hadde hun kjøpt noe småtteri til meg, og jeg ble veldig glad for det jeg fikk.

Hun skal også snart til London, og da gleder jeg meg hvert fall til hun kommer hjem med gaver. For da kommer jeg til å kreve at hun kjøper en del til meg, etter som at jeg ikke får blitt med og hun drar uten meg. 

Det jeg fikk var:  Oreo kjeks med sjokolade, en pakke med 2 mascaraer og en kajal,  kolokrem øyebrynfarging (den har jeg kjøpt selv), leppestift fra L'oreal (også kjøpt selv) 

- T-skjorte, hello kitty mobilanheng, hello kitty lepomadekjede, Hugo Boss "femme" parfyme,og til slutt en liten random solsikke lepomade. 
Hvis det er noe dere føler dere vil se et bedre bilde av, så er det bare å legge igjen en kommentar og det vil komme nye bedre bilder i et nytt innlegg. Noe du likte? Pleier du få gaver når foreldrene dine reiser på ferie?

2 kommentarer

my name is B'

26.04.2012 kl.13:45

the falseness passer bra til deg <3

Cathrine Flåtten

26.04.2012 kl.17:08

my name is B': what?

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits