Lørdagsoutfit

Jeg er så sinssykt sliten og trøtt idag. Har hatt en superbra helg nok en gang, og det merkes på kroppen. På fredag var jeg med en kompis, lørdag jobbet jeg og dro deretter på festligheter med herlige mennesker, og på søndag slappet vi bare av hjemme hos en venninne med pizza, film, brus og var reduserte. Gode, fine, snille mennesker det. 

Nedenfor kan dere se bilder av hva jeg hadde på meg på lørdag, men bildene er fra idag.. Ser helt utrolig sliten ut, og har gårsdagens sminke på meg, så blir ingen fine bilder av ansiktet - men det tror jeg nok dere overlever. 

Nå skal jeg straks ut å jogge. Vet ikke hvor bra det kommer til å gå, med tanke på at jeg er ganske så sliten nå. MEN må man, så må man. I morgen er det heldags forberedelser, frem til onsdag hvor prøven finner sted. Jeg grugleder meg litt.. Håper virkelig jeg og samarbeidspartneren min klarer en goood og sterk karakter. Det er sinnssykt viktig for meg!

Hva syns du om antrekket? Hatt en bra helg? 

3 kommentarer

emil & oss <3

22.04.2012 kl.19:36

Kjempe fint antrekk!

Deilig helg med familien :D Digger at temperaturen nærmer seg vår og omsider sommer!

Ha en deilig søndag videre!

Weronika Ellen Irena

22.04.2012 kl.20:42

Takk så mye!

Likte conversene dine, supre.

Elin ♥

22.04.2012 kl.21:46

Har vært ute og jogga jeg også :))

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits