Konstant sultfølelse

Du vet den følelsen du får når du ser deg selv i speilet og ikke er fornøyd med det du ser? Når du veier deg, og ikke er fornøyd med tallene som kommer opp? Ikke? Vel, den følelsen har jeg. Hver dag. Jeg klarer ikke lenger nyte maten jeg spiser. Jeg tenker hele tiden "herregud, etter denne middagen må jeg jogge", "etter denne bolla MÅ jeg seriøst sykle til jobben i morgen".

Hver bit jeg tar av noe usunt eller mat i det hele tatt får meg til å føle at jeg legger på meg med en gang. Jeg vil ikke si at jeg er syk. Jeg er bare altfor opptatt av kroppen min og det å bli akseptert av andre når det gjelder utseendet mitt. Jeg går rundt hver dag og kjenner sultfølelsen. Den følelsen av å være skikkelig sulten, men føle du ikke fortjener å spise den er så ille. Jeg må føle meg fortjent til å spise, og det føler jeg når jeg trener. 

Tumblr_m2k9y64ysa1qmowaco1_500_large

Jeg sulter meg. Det er helt jævlig å ikke kunne klare å nyte maten man spiser. Jeg kan si at jeg har blitt redd mat. Jeg kan ha utrolig god samvittighet og selvtillit en dag, og kanskje spise en brødskive til lunsj eller drikke en sjokolademelk, og så i mens eller etter måltidet så kommer følelsen av anger. Tankene som sier at jeg IKKE skulle spist den brødskiva eller drukket den sjokolademelken. Og da trener jeg. Nå spiser jeg ikke brød, så derfor jeg brukte det som et eksempel. 

Tro meg, ting var verre før. Jeg har blitt bedre når det gjelder mat, jeg var bedre i en periode og så snur det etter en stund. Før kunne jeg gå en hel dag med bare en yoghurt i magen, og det kunne skje flere dager i uken. Det er rett og slett farlig, og ikke bra for kroppen min i det hele tatt - spesielt ikke med tanke på at jeg trener en del og har gjort det lenge nå. 

Tumblr_m06kwisllf1qckzluo1_500_large

Tror dette har mye med at jeg altid mister mennesker rundt meg hele tiden. Dette får meg til å tenke mer og oftere negative tanker om meg selv. Er jeg ikke god nok? 

Jeg spiser så og si til faste tider, og jeg tenker alltid på mengden av det jeg har spist til et tidligere måltid når jeg skal spise et nytt. Det er for stort kroppspress, og jeg kan ikke si at jeg akkurat gleder meg til bikinisesonger. Jeg føler ikke at jeg er klar for det i det hele tatt. 

Hvorfor skal det være så vanskelig å klare å tenke positivt om selv?

Tumblr_m2jaebm33t1r6it1ho1_500_large
// bildene er fra we  it 

7 kommentarer

my name is B'

16.04.2012 kl.11:11

Du setter deg selv i et jævla dårlig lys, og du drar andre inn i samma dritten som du selv er i. Er ikke rart at folk ikke respekterer deg for den du er cathrinee. Det er ikke synd på deg, veeeldig mange jenter tenker slik om seg selv ;) og du er TYNN ! Det er fint med former!

Cathrine Flåtten

16.04.2012 kl.11:19

my name is B': my name is B': så klart blir jeg satt i et dårlig lys ? det er jo ikke akkurat positivt å gjøre sånt? hvorfor skal jeg ikke bli respektert for den jeg, fordi jeg har problemer? Det er da ikke rettferdig på noen måte? :s. og sjokk at du ikke skriver hvem du er forresten.

Har heller ikke sagt at det er synd på meg selv, jeg er bare åpen om ting.

Stinelida

16.04.2012 kl.12:25

Tror egenklig slle tenker litt på velta usnsett hvor mye de nekter for det. Jeg tror det er syyyyykt vansklig å på en måte komme seg i en "normal" rutine eller tankegang på en måte etter man har vørt fokusert på å enten gå ned ller opp i vekt. Som du foreksempel, du hsr jo blitt mye tynere å du har vørt forbøyd med resultatene ig hva fu har oppnådd og da er det en selvfølge att mab kanskje tenker seg litt mer om for og på en måte.. "holde seg der man er" hvis man er fornøyd. Kan hende ubderbevisteten din er redd for og havne det du var før med og være like missfornøyd. Men du har en sykt fin kropp nå. Og du burde være sykt fornøyd med deg selv, jeg sliter med undervekt å jeg må egenklig trene men jeg haater..

lisebjork

16.04.2012 kl.12:54

Jeg synes du skal være stolt over det du har oppnådd! Du har vært utrolig flink, og det er selvfølgelig vanskelig å godta seg selv for hvordan man ser ut. Alle har nok det problemet, men det som er viktig er å se det man er fornøyd med. Er du fornøyd med noe så lite som fingrene dine, så vær stolt av de! Det er viktig å se det positive ved seg selv, så vil nok det du synes er negativt komme senere :)

▲ STINELIDA

17.04.2012 kl.17:37

det er ivertfall veldig tøft av deg å skrive så åpent om det. skal skaffe meg en like ærlig bestevenn som deg catta, så skal jeg love å aldri klage igjen. haha:)

05.05.2012 kl.19:05

http://www.artige.no/bilde/29219 :)))

Cathrine Flåtten

06.05.2012 kl.00:20

Anonym: du er morsom :)

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits