Mine komplekser

Ingen mennesker er perfekte og uansett hvor mye eller hvor lite selvtillit man har, så tror jeg alle mennesker har en eller annen form for komplekser. Du har de som tar operasjoner, Sophie Elise som skjuler munnen sin på bilder for eksempel og mye mer. 

Personlig har jeg egentlig en del komplekser, som jeg har hatt i ganske lang tid. Jeg har komplekser for tennene mine, og prøver derfor å smile minst mulig med tennene. Er faktisk bare en tann som ødelegger, men den vet jeg ikke om jeg får gjort noe med. Er heller ikke noen spesiell fan for leppene mine, og jeg har veldig lyst til å få de fyldigere. Syns de er altfor små!

Jeg har komplekser for lårene mine, og har derfor alltid gått med klesplagg som har skjult de litt. Var en periode for litt siden for jeg følte jeg kunne vise lårene mine litt mer, men det går veldig opp og ned etter hvor mye/lite jeg trener. Går nok veldig hånd i hånd med selvtilliten også så klart. Jeg har komplekser for brystene mine, fordi jeg har gått ned så mye i vekt som betyr at jeg rett og slett ikke har pupper igjen.  

Jeg smiler helst, med munnen igjen - selv om det kanskje er penere med tenner.

Jeg må trene for å føle meg bra. Jeg må se resultater for å føle meg bra. Kompleksene blir mer og mer borte, jo mer og mer fornøyd med deg selv du blir.  Har du små pupper som meg, så vil en brystoperasjon være noe som sannsynligvis fjerner komplekset. Når jeg blir eldre så skal man ikke se bort i fra at jeg får silikoner, hvis kroppen ikke forandrer seg. Nå er det ikke så mye trening jeg kan gjøre for å fikse tennene mine, men jeg må ta en prat med tannlegene mine og mamma for å høre hva jeg kan gjøre og hva som er best.

Har du komplekser? Hva har du komplekser for?

7 kommentarer

09.04.2012 kl.18:31

Finn en som liker verdiene dine, en som kan gi deg komplimenter og elsker deg for den du er. Det hjelper, vil jeg tro :)

Cathrine Flåtten

09.04.2012 kl.18:54

Anonym: Ja det vil jeg tro hjelper :-) men så er det å finne den personen da.

SaraCrohnsAlexandra

09.04.2012 kl.21:00

det er mye jeg har komplekser for. Beina mine, siden ved knæra så går det innover. Leppene mine er for små. Jeg har poser under øya mine. Missfarging på tennene (som jeg ikke får til å bleke bort). Tæra mine, ser ut som forvokste pølsebiter. Henda mine (mannehender). Det er vel mye mer :p men noen dager kan jeg også like disse feilene jeg ser ved meg selv. Så det er veldig opp og ned :))

♡ AMANDA SØRUM

09.04.2012 kl.21:07

Sv: Hehe, jeg vet. Er liksom ingen andre bra steder å ha den, er jo ikke noe morsomt å ha den på leggen for eksempel, hehe :)

Siri bergli

09.04.2012 kl.21:24

Tror nok de aller fleste har noe de ikke liker ved seg selv, selv har jeg masse! Har hatt helt sykt dårlig selvtillit og veier meg hver dag for å passe på vekta mi.. Uff, hater presset vi har på oss nå :(

Karoline Thue

09.04.2012 kl.21:49

alle har komplekser.... Jeg hater kroppen min, men har bestemt meg for å gjøre noe med det så fort snøen(!!) blir borte igjen :) Får håpe jeg blir fornøyd etterhvert...

KINE

10.04.2012 kl.22:53

Jeg har veldig komplekser for tennene mine jeg også. Og det samme gjelder til meg. det er kun en tann som ødelegger alt, gjør meg gal. Har bleika tennene en runde, og det hjalp sykt på! For da følte jeg litt at det "veide" opp for de ellers stygge tennene mine :-P Hehe. Ellers tror jeg alle har noe de kan bli mer fornøyd med. Vi jenter altså... :-) Vi har noe som alle andre vil ha, og omvendt!

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits