Something new

Her har dere bilder hva jeg kjøpte meg i går på Strømmen Storsenter. Er kjempefornøyd med alle tingene! Brukte en del penger da, men det var verdt det. Gleder meg til jeg får lønning, selv om jeg føler at den kommer til å bli borte relativt fort.. Har planer om å bare kjøpe ting jeg trenger for lønningen, som for eksempel skinnjakke, sminke, hårfarge, sommerklær og diverse. Det liker vi :-) 

Har nettopp spist middag etter jeg kom hjem fra en treningsøkt på Fresh Fitness. Elsker å trene og den følelsen man får etterpå. Det er jo faktisk mulig å bli avhengig! Man skiller ut samme stoff når man er forelsket, som når man trener og det er det stoffet som er så godt å føle på, som gjør oss avhengig. Det kalles endorfiner hvis det var noen som ikke visste det. Helselinje folk altså!

Innkjøpet mitt:

For de som ikke skjønte det så har jeg kjøpt nye sko, solbriller og en super deilig genser. Loved it

Likte du innkjøpet mitt?

3 kommentarer

27.mar.2012 kl.22:35

Elsket innkjøpene :-D hvor kjøpte du solbrillene?

Cathrine Flåtten

27.mar.2012 kl.22:38

Anonym: takk :-D de er fra Bik Bik :-) kjempe mange nye å velge i mellom !

Madelen - noe1.blogg.no

27.mar.2012 kl.23:01

så fine saker :D elsker skoene!

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits