Fra vane til uvane

Nå er det ikke lenge til helg, og jeg kjenner jeg grugleder meg. Det blir den første helgen på over fire måneder jeg tilbringer uten deg. Hvordan skal det gå? Kommer savnet til å bli verre? Jeg vet ikke om jeg kommer til å få sjansen til å gjøre masse i helgen, eller om jeg bare kommer til å sitte hjemme og sutre. Jeg gruer meg fordi det er uvant uten deg, men gleder meg fordi nå kan jeg gjøre som jeg vil. når jeg vil - fordi jeg kan. 

Jeg er vandt til å sove med deg hver helg. Jeg er vandt til å se på film med deg, spise ute med deg og kose meg med deg... hver helg. Nå er det over, og jeg må legge vanen bort. Det er tungt og vanskelig, og jeg vil egentlig ikke legge den bort, samtidig som jeg ønsker så utrolig sterkt å komme meg videre. 

Jeg er sterk, virkelig - jeg er det.. men noen ganger er det vanskelig å ta to skritt frem, når jeg hele tiden kommer et tilbake. Jeg kommer meg ihvert fall fremover og som dere sier, det blir bedre hver dag. 

Prøver jo å tenke positivt, prøver å heve hodet og prøver så godt jeg kan å tenke du fortjener bedre enn det der Cathrine. Jeg trenger omsorgs, jeg trenger nærkontakt - og nå som jeg vet at jeg ikke kommer til å få det fra personen jeg er vandt med å få det fra i store doser, så blir jeg trist.

Er ikke meningen å ha for mange emosjonelle innlegg, men dette er det eneste stedet jeg kan få følelsene ordentlig ut. Dere burde høre på sangen under forresten, den er kjempefin. 


Har du noen vaner du har problemer med å vende?

8 kommentarer

Malin Ragnarsøn

21.mar.2012 kl.09:54

kult bilde:)

Anneline

21.mar.2012 kl.10:00

jeg synes du er kjempesterk cathrine! du er ikke en som gir opp med engang! og det viktigste er at du faktisk klarer å utdype det og vet så mye hva du kan for at du skal få det bedre.. tiden leger alle sår, og jeg tror du vil få en fin helg med venner og kose deg for du er sterke enn det du tror. jeg er her hvertfall for deg om det skulle være noe og det er det flere som er <3

Susanne Sørlie

21.mar.2012 kl.17:28

Vet akkurat hvordan det er. Fra å ha vært sammen i 1 og et halvt år til å være ingenting. Fryktelig tungt.

Cathrine Flåtten

21.mar.2012 kl.17:32

Susanne Sørlie: uff :(( det må være utrolig mye vanskeligere enn mine 4 måneder. jeg syns det er jævelig, da kan jeg ikke tenke meg hvordan du har det.

Trist

Cathrine

21.mar.2012 kl.21:40

Er her for deg snuppelupp <3

Call me whenever you need to <3

Cathrine Flåtten

21.mar.2012 kl.21:52

Cathrine: takk babyyy <3 love u

Vetle

23.mar.2012 kl.02:08

Du er en flott jente, cathrine:)

Cathrine Flåtten

23.mar.2012 kl.07:12

Vetle: åå, takk <3

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits