Tusen takk :-*

Hei dere. Nå sitter jeg på skolen og føler meg ganske sliten, trøtt og sulten.. Idag skal jeg bruke dagen på skolen, lærlingintervju og trening. Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å trene i dag, men i går trente jeg i sånn ca to timer. Utrolig deilig å ha et sted hvor jeg kan trene, være litt unna alle jeg kjenner og bare bruke tid på meg selv. 

Jeg ville bare takke dere alle for all støtten jeg har fått i de siste dagene etter bruddet med typen. Fra blogglesere, nye venner, gamle venner, bekjente, bestevenner og familie. Det betyr utrolig mye for meg at dere tar dere tid til å støtte, komme med råd og hjelpe meg videre. 

Jeg vil også takke alle dere som følger meg på bloggen, leser og som kommenterer. Dere er motivasjonen min og det er pga dere at jeg fortsetter å bloggen :-D 
Hva skal du idag?

3 kommentarer

Anonym

20.mar.2012 kl.10:16

jaja, beauty and the beast, haha. Niz blogg da :D

Cathrine Flåtten

20.mar.2012 kl.10:20

Anonym: hva faen? idiot.

Annette Elvira

20.mar.2012 kl.10:48

Har nettopp han kjøretime og skal snart ture til legen :) Ellers av dagen vet jeg ikke helt, men håper på å møte Magnus litt da, æhæh.

Kommenter her!

Cathrine Flåtten

Cathrine Flåtten

17, Nittedal

Hei og velkommen til bloggen min :) Heter Cathrine Flåtten og her vil du lese om hva som skjer i min hverdag - trening, kosthold, venner, fest, og alt mellom himmel og jord. Håper dere som lesere oppfører dere, ikke slenger dritt eller er anonyme. Det setter jeg ihvertfall pris på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... bloglovin

Arkiv

hits